پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیة الله کعبی

الموقع الإعلامي لمکتب آیة الله الشیخ عباس الکعبي

پایگاه اطلاع رسانی دفتر آیة الله کعبی

الموقع الإعلامي لمکتب آیة الله الشیخ عباس الکعبي

پایگاه اطلاع رسانی  دفتر آیة الله کعبی

آیة الله کعبی فقیه و حقوق دان برجسته کشور و عضو جامعه مدرسین حوزه علمیه قم و نماینده مردم شریف استان خوزستان در مجلس خبرگان رهبری است. این پایگاه به اصرار و درخواست دوستداران ایشان در اردیبهشت ماه 1394 تاسیس گردید. أغلب مطالب این پایگاه تولیدی هستند و به ندرت و در مورد مطالب خاص از اخبار دیگر خبرگزاری ها با توجه به اهمیت مطلب استفاده می گردد. این پایگاه توسط دفتر آیة الله شیخ عباس کعبی در اهواز اداره می گردد.
______________________________
کانال تلگرام: https://t.me/alkaebi
صفحه اینستگرام: akaabi_ir

بایگانی
آخرین مطالب
محبوب ترین مطالب

۱۱ مطلب در مرداد ۱۴۰۱ ثبت شده است

 

آیت الله کعبی در دیدار با بانوان فعال حوزه فرهنگ و اقتصاد

 از عمق جان مظلومیت زنان را درک می کنم و جایگاه زن در منظومه ی حقوقی اسلام ویژه است. 

ظهر دیروز حضرت آیت الله کعبی در دیدار با بر خی از زنان حوزه فرهنگ و اقتصاد بر مظلومیت بانوان در جهان امروز تاکید کردند. ایشان جایگاه زن در اسلام را تبیین نمودند و جایگاه مرد را در خانواده به عنوان جایگاه خدمتگزار و پشتیبان معرفی نمودند.

ایشان گفتند:

 زن می تواند محور رشد و تعالی خانواده شود. خانواده هم واحد بنیادین و هسته ی مرکزی رشد و پیشرفت جامعه است. مدیریت خانواده بر پایه ی مهر و محبت بر عهده ی زن است.

 اگر خداوند می فرماید شما را از یک زن و مرد آفریدیم. کانون مهر و محبت با مادر است. *اگر می گویند ریاست خانواده با مرد است به معنای خدمت به خانواده است نه مرد سالاری و خشونت در خانواده.*

 اسلام کلمه ی شریک زندگی را برای زن کم می داند. اسلام می گوید زن و مرد یک جان هستند در دو بدن؛ "هن لباس لکم و انتم لباس لهن."

و در اسلام همچنین حضور زن در اقتصاد حد اقلی نیست و حد اکثری ست و زن می تواند در همه ی میدانهای اقتصادی حضور پیدا کند.

 

 *غرب از زن و کودک به عنوان نیروی ارزان کار استفاده کرد* و در میدان دوم در میدان توسعه و در گام سوم به زن گروی و فیمینیسم به معنای استغنای از زن استفاده کردند و زن را از نعمت بزرگ مادری محروم کردند و تبدیل به یک کالا کردند.

 

 *در اسلام مرد باید در خدمت زن باشد و امور خانواده را تامین کند و اگر زن فعالیتی اقتصادی هم داشته باشد ثمره اش برای خودش است.* 

 زن می تواند آمیخته ای از علم و ایمان عقلانیت و معنویت و مهر و محبت و رحمت و تربیت و کار و اشتغال و تربیت اجتماعی را در کنار حشمت و عفت در خود جمع کند.

 

 غرب الگوی زن اسلامی را می خواهد از ما با ترویج صرفا بی بند و باری بگیرد. 

 

 

 

ظهر امروز حضرت آیت الله کعبی در جمع برخی از بزرگان اقوام و عشایر استان خوزستان حضور یافتند. زعما و بزرگان عشایر و اقوام هر یک در این دیدار به طرح مشکلات و ایده های خود پرداختند و با استاد فرزانه حضرت آیت الله کعبی به گفت و گو نشستند.

آیت الله کعبی در این دیدار تقویت ارتباطات، هم افزایی، اندیشه ورزی، رایزنی و تدین پنج عامل پیشرفت دانستند.
ایشان همچنین عواملی را مانع پیشرفت دانستند:  یک: تنبلی و بی حوصلگی و کار نکردن (لیس للانسان الا ما سعی) جامعه ای که کار و تلاش نکند پیشرفت نمی کند.
دوم: یاس و ناامیدی. انسان با امید زنده است و جامعه ی نا امید حرکت نمی کند. سوم: نداشتن چشم انداز روشن برای پیشرفت و طرح و برنامه نداشتن است. چهارم: نداشتن امکانات یا نداشتن دانش لازم برای استفاده از امکانات؛ گاهی ظرفیت شناسی نیست و پنجم که مانع پیشرفت است، تردید است. انسان گاهی به تردید می افتد و پیشرفت نمیکند و تردید در جامعه به همین میزان ضربه می زند.

ایشان همچنین با اشاره به عزت و عظمت و اقتدار جمهوری اسلامی ایران در منطقه آینده ی ملت شکوهمند ایران را با توجه به فداکاری ها و رشادت ها روشن و امیدبخش دانستند. ایشان در بخشی از صحبتهای خود در این زمینه فرمودند. به شما می گویم و به شما بشارت می دهم اتفاقی به عظمت اتفاق ۲۲ بهمن ۵۷ به نفع ملت بزرگ ایران و امت اسلام رقم خواهد خورد.

آیت الله کعبی همچنین ۱۲ ویژگی از ویژگی های ممتاز ملت ایران را بر شمردند و شواهد تاریخی بر این امر ارائه کردند. که سخاوتمندی اخلاق مداری دینداری شادی و تمدن گرایی از جمله ی آنها بودند.

ایشان همچنین در پاسخ به یکی از بانوان فعال فرهنگی که در جلسه حضور داشتند فرمودند:

 

از عمق جان مظلومیت زنان دا درک می کنم و جایگاه زن در منظومه ی حقوقی اسلام ویژه است. زن می تواند محور رشد و تعالی خانواده شود. خانواده هم واحد بنیادین و هسته ی مرکزی رشد و پیشرفت جامعه است. مدیریت خانواده بر پایه ی مهر و محبت بر عهده ی زن است اگر خداوند نی فرماید شما را از یک زن و مرد آفریدیم. کانون مهر و محبت با مادر است. اگر می گویند ریاست خانواده با مرد است به معنای خدمت به خانواده است نه نرد سالاری و خشونت در خانواده. 

اسلام کلمه ی شریک زندگی را برای زن کم می داند. اسلام می گوید زن و مرد یک جان هستند در دو بدن؛ هن لباس لکم و انتم لباس لهن. 

و در اسلام همچنین حضور زن در اقتصاد حد اقلی نیست و حد اکثری ست و زن می تواند در همه ی میدانهای اقتصادی حضور پیدا کند.

غرب از زن و کودک به عنوان نیروی ارزان کار استفاده کرد و در میدان دوم در میدان توسعه و در گام سوم به زن گروی و فیمینیسم به معنای استغنای از زن استفاده کردند و زن را از نعمت بزرگ مادری محروم کردند و تبدیل به یک کالا کردند. در اسلام مرد باید در خدمت زن باشد و امور خانواده را تامین کند و اگر زن فعالیتی اقتصادی هم داشته باشد ثمره اش برای خودش است. زن می تواند آمیخته ای از علم و ایمان عقلانیت و معنویت و مهر و محبت و رحمت و تربیت و کار و اشتغال و تربیت اجتماعی را د کنار حشمت و عفت در خود جمع کند. غرب الگوی زن اسلامی را می خواهد از ما با ترویج صرفا بی بند و باری بگیرد. مطالبه ی خواهر گرامی برای حمایت از زنان و کودکان در دادگستری حق است. جایگاه حقوقی زن کاملا روشن است اما باید سطح اجتماعی زن را توضیح بدهیم و بالا ببریم.

 

ایشان همچنین در گفت و گو با فعالان اجتماعی و فرهنگی منطقه عقیلی فرمودند: من به همه ی مردم خوزستان ارادت دارم و به عقیلی و ترکالکی ارادت ویژه دارم و خاطرات خوبی با مرحوم مروج داشتم. کشاورزان آنجا مظلومند و بهترین محصولات را هم دارند و بنده پیگیر امورشان بوده ام.

انا لله و انا الیه راجعون

 ابن عم استاد فرزانه ایت الله کعبی در حسینیه خود در منطقه سید خلف اهواز و قبل از ورود خطیب به مراسم عزاداری و در مجلس سیدالشهداء ابی عبدالله الحسین علیه السلام دار فانی را وداع گفت. 

متن پیام آیت الله کعبی در پی این حادثه اندوهبار به زبان عربی به این شرح است:

 

بسم الله الرحمن الرحیم 

 

انا لله وانا الیه راجعون 

 

*ننعى ببالغ الحزن و الأسى نبأ وفاة ابن عمنا و صهرنا و كبير بني عمومتنا المرحوم الحاج حمید المرحوم خلف المرحوم عباس المجدم تغمده الله برحمته الواسعة* 

 

ان المرحوم الحاج حميد المجدم رحمه الله كان مؤمنا ولائيا مولعا بحب اهل البيت عليهم السلام وخادما لهم و ملازما للعلماء أمثال المرحوم اية الله شيخ محمد الكرمي قدس سره و ایة الله المرحوم السيد خضر السيد لطيف الموسوي رضوان الله تعالي عليه و له مواقف ولائية صريحة في الدفاع عن الدين و مدرسة امير المؤمنين عليه السلام و حماية العلماء و الوطن و الجمهورية الإسلامية و قيادتها الحكيمة المتجسدة بالإمام الراحل قدس سره و القائد المعظم الامام الخامنه اي دام ظله.

 كما له خدمات مشهودة اجتماعية في الإصلاح و الصلاح. 

نسال الله العلي القدير أن يتغمد فقيدنا الغالي بواسع رحمته و مغفرته و رضوانه في جنات النعيم في جوار مواليه الرسول المصطفى و آله الكرام عليهم السلام وان يلهم أهله و ذويه وعشيرته و محبيه و ذوي المصاب الصبر الجميل و الأجر الجزيل أنه سميع مجيب. 

و نعلن لجميع المؤمنين الكرام ان الفاتحة على روحه الطاهر معقودة في منطقة سيد خلف الاهواز.

 

 و لاحول و لا قوة الا بالله العلي العظيم.

 و كل من عليها فان و يبقى وجه ربك ذو الجلال والإكرام. 

 

 الليلة الخامسة من محرم الحرام ١٤٤٤ ه ق 

١١/٥ ١٤٠١ ه ش 

الاقل_ عباس الكعبي

 

 

سخنرانی ارزشمند استاد فرزانه و عالم ربانی حضرت آیت الله کعبی در جمع مومنین عزادار حسینی در منطقه گلستان اهواز، سه شنبه ۱۱/ ۵/ ۱۴۰۱ با موضوع  تبیین نهضت حسینی

 

 

 

 

عقد مجلس عزاء أبي عبدالله الحسين عليه السلام في اليلة السابقة في حسينية مركز الامام الحسين عليه السلام العلمي الثقافي في الاهواز

و ارتقى المنبر الحسيني الخطيب البارع المفضال سماحة الشيخ عبدالرضا الساعدي بعد زيارة العاشوراء و تلاوة القرآن بالحان فضيلة الاخ الحاج حسين السعيدي

و حضر المجلس المومنون من مختلف الاطياف و الطبقات و كذلك العلماء الاجلاء و زعماء القبائل و مسئولين المكاتب الادارية و الجهات الرسمية 

و قدم آية الله الشيخ عباس الكعبي محاضرة حسينية قال فيها:

كل حركة اجتماعية فيها اصطفاف بين جبهتين. فلذا لابد ان الانسان يعد العدة و یحسب الحساب للانتصار و الا خلاف الحکمة أن يخرج في حركة مكتوب لها الهزيمة 

 

سيد الشهداء عليه السلام منذ اللحظة الاولى عندما عرضت عليه بيعة يزيد الطاغية كان عازما و جازما للخروج 

بدأ الحسين في الاستنصار و قال الكلمة المشهورة "من لحق بي استشهد و من تخلف لم يبلغه الفتح"

 

اذً من بداية الحركة، سيد الشهداء سلام الله عليه كان يعلم انه یستشهد ولکن کان یری الانتصارا الکبیرا في الشهادة. يرى انتصارا كبيرا لقضيته. لانه کان يقول و من تخلف لم يبلغه الفتح.

 

و قال سماحة الشيخ:

اذً طريق الانتصار في الحركة الحسينية، الشهادة.

لماذا سيد الشهداء اختار العملية البطلوية الاستشهادية؟!

سيد الشهداء خليفة الله امين الله حجة الله ولي الله و وصل الى هذا قرار بان نصرة الاسلام و نصرة الامة الاسلامة على طول التاريخ يتحقق فقط عن طريق الشهادة. 

يعني اذا دار الامر بين حفظ نفسِ ولي الامر و بين حفظ الاسلام العزيز، الكل فداء للاسلام؛ حتى قائد الاسلام.

منطق قوة الحسين عليه السلام تكمن في قرار الشهادة لان اباعبدالله عليه السلام سلم نفسه لله لان في ميزان الحقيقة جميع القوة لله و القوة الحقيقية هي قوة الله تبارك و تعالى.

استقواء سيد الشهداء بولاية الله و قوة الله.

استقواء جبهة التوحيد بقوة الله تبارك و تعالى "و لله العزة و لرسوله و للمومينن". من استقوى بالله ينتصر و لو في ميزان الظاهر كتبت له الشهادة.

الشهادة أعظم انتصار 

نحن في زماننا رأينا اثر الاستقواء بالله تعالی في ثورة الامام الخميني قدس سره الشريف و قيادة القائد الحكيم المفدى الامام الخامنه اي دام ظله الوارف.

دیدار شهردار اهواز با آیت الله کعبی در مرکز علمی فرهنگی امام حسین علیه السلام/ آیت الله کعبی: ضرورت جهاد خدمت شهری

یکشنبه نهم مرداد ماه ۱۴۰۱ شهردار اهواز در دومین شب از ماه محرم ضمن شرکت در سوگواری و روضه امام حسین علیه السلام با آیت الله کعبی دیدار و گفت و گو کرد.

شهردار محترم و هیئت همراه ضمن توضیح مشکلات حاد و برخی از گره های مدیریتی توضیحاتی در مورد موانع خدمت رسانی و برخی از چالش های کلان دادند.

آیت الله کعبی نیز در این دیدار ضمن تاکید بر لزوم تسریع در حل مشکلات فرمودند:  برای بهرهمندی از ظرفیتهای ملی در خدمت به شهروندان کلانشهر اهواز در کنار مسئولان استان با هم افزایی و بسیج امکانات ملی و محلی باید خدمت همه جانبه ای را انجام دهیم. عضو مجلس خبرگان رهبری افزود: در مورد عملکرد شورای شهر و شهرداری قضاوت نمی کنم اما در افکار عمومی نارضایتی وجود دارد.  اقناع افکار عمومی مهم است و جلب رضایت عمومی با *جهاد خدمت شهری* فراهم می شود.

____________________________________________________________

دولت آیت الله رییسی، شبانه روزی در حال کار است و دولت مصمم است اقتصاد قوی درست کند و اقتصاد قوی به عنوان زیر ساخت پیشرفت و عدالت قابل تحقق است. البته سوداگران میدان فساد اقتصادی و سوء استفاده از این شرایطِ پیش آمده کشور تلاش می کنند از این وضعیت اصلاحات اقتصادی، سوء استفاده کنند.

__________________________________________________________

 

آیت الله کعبی صبح امروز در ستاد نیروی انتظامی استان خوزستان حضور یافت و در جمع درجه داران و سربازان این نیروی مقدس سخنرانی نمود.

ایشان ضمن تسلیت ایام محرم الحرام حسینی فرمودند:

امروز نظام مردم سالاری اسلامی بر پایه ی مکتب حسینی عرصه را بر جبهه استکبار و صهیونیسم بین الملل از لحاظ نرم افزاری و اقتدار مکتبی، تنگ کرده است.
به خلاف تبلیغات رسانه ای و جنگ رسانه ای و جنگ روانی، دشمن  در همه ی میادین، از جمهوری اسلامی شکست خورده است و فقط خودشان را قوی نشان می دهند.

ما در همه ی عرصه ها در وضعیت هجوم به سر می بریم نه در وضعیت دفاع.

در میدان باورها و ارزشها در بحث حجاب و عفاف ما از غرب و آمریکا مطالبه گریم؛ *علت تلاش دشمن و دامن زدنش به ابتذال و بی عفتی و جنگ نرم و شلوغ کردن فضای مجازی و جرائم سازمان یافته بر علیه دین و اخلاق مردم، این است که در سطح جهان الگوی آنها زیر سوال رفته است* و اسلام حجاب را به عنوان الگو برای زنان مقتدر و دانشمند و مومن و عفیف و تاثیرگذار در میدان سیاسی و اجتماعی معرفی کرده است.

در اقتصاد هر چند گرفتار بیماری ناشی از کم کاری ها هستیم اما دولت آیت الله رییسی در همین مدت، کارهای خوبی انجام داده داست و رشد اقتصادی صورت گرفته است و البته این رشد تورم زاست اما دولت در حال تلاش برای کنترل است و زیرساختهای کشور نیاز به رشد اقتصادی دارد.

دولت شبانه روزی درحال کار است و دولت مصمم است اقتصاد را تقویت و مشکل معیشتی  را حل کند و اقتصاد قوی به عنوان زیر ساخت پیشرفت و عدالت قابل تحقق است. البته سوداگران میدان فساد اقتصادی و سوء استفاده از این شرایطِ پیش آمده کشور تلاش می کنند از این وضعیت اصلاحات اقتصادی، سوء استفاده کنند.

گردبادی که به مدت یک ساعت در اهواز اتفاق افتاد چهره ی واقعی بعضی  را نشان داد؛ آنها که به جای رحم به هم در خط سوء استفاده بودند‌. آن هم در چنین شرایط بدی. سوداگران اقتصادی مثل همین افراد هستند. سوداگران اقتصادی خطرشان برای جامعه کمتر از سوداگران مرگ نیست.
موقعیت و منزلت برتر و اصلی ملت ایران دین و اخلاق است و دین و اخلاق زیرساخت پیشرفت است در این چند سال حقیقتا جهش وتحول و پیشرفت پایه ای تحقق یافته است و پشتوانه ی ما مکتب حسینی است و ما میتوانیم این مسیر را تا رسیدن به قله ها ادامه دهیم. راهش این است که از ظرفیت های مردم استفاده کنیم.

انقلاب اسلامی هم مردم را به میدان آورد و هم بر اساس ارزشها می خواهد در میدان نگه دارد.
اگر بخواهیم با حرکت ملت ایران از مکتب عاشورا الهام بگیریم باید بگوییم: مکتب عاشورا، مکتب خارج کردن ملت ها از تباهی و سیاهی و تاریکی و فساد به نور و هدایت و نجات و روشنایی و سعادت است.

کلید مکتب عاشورا ولایت محمد و آل محمد است هرکه وصل شد به ولایت از تاریکی نجات پیدا میکند.

ولایت روح اسلام ناب محمدی است.
عظمت عاشورا به این بر می گردد که طاغوت تلاش کرد نظام ولایت رسول الله را تبدیل کند به پادشاهی مطلقه ی معاویه و از دل آن یزید جنایتکار و شرابخوار و فاسق و سفیه و بی خرد را حاکم دولت های اسلامی کند  و روی منبر رسول الله بنشاند. در این شرایط بود که ولی خدا به سمت شهادت رفت.

باید هوشمندانه در مقابله با شیطان آمریکایی و معاندان داخلی بایستیم ودر مقابله باقدرت نمایی پوشالی انان با  نرم افزار مکتب حسینی هجوم کنیم  وبه تاریکی وفساد و تباهی و پلیدی بتازیم . باید پرسید چه بسترهایی  فراهم شد تا  یزید پلید وطاغوت پنجاه سال بعداز ولایت رسول الله ص  به  سلطنت رسید ؟ چه عواملی باعث شد ؟
۱_ انحراف از ولایت. ۲_ منافع شخصی. ۳_ حب دنیا. ۴- بی بصیرتی   و جهل. ۵_سوء استفاده ی خواص و چرخه ی باطل ثروت و قدرت.۶_ تهدید و تطمیع و تزویر: اینها مثلث سه گانه ی تبلیغات معاویه بود و امروز این مثلث سه گانه ی امپراطوری رسانه ای غربی ست.

 

محاضرة آية الله الكعبي في تاريخ ٢٨ ذي الحجة ١٤٤٣ في اجتماع ٥٤٠ مبلغ و خطيب حسيني على أعتاب العشرة الاولى من محرم الحرام ١٤٤٤

 


💠 آیت الله کعبی پنج شنبه گذشته ۶مرداد ۱۴۰۱ در همایش بزرگ سالیانه ی دوم مبلغان دینی در بغداد حضور یافت.
ایشان در جمع ۵۴۰ مبلغ حسینی سخنرانی مهمی به زبان عربی ارائه نمود.
 این همایش باشکوه در آستانه ی محرم الحرام حسینی با شعار "احامي عن ديني" در پایتخت عراق برگزار شد.
حضور چهره های مهم و شاخص حوزه علمیه و نمایندگان مرجعیت عالیقدر و مقاومت اسلامی و الحشد الشعبي در این همایش قابل توجه بود.

 

💠 أقامت المديرية العامة للتوجيه العقائدي التابعة لهيئة الحشد الشعبي في العراق، أمس الأول الخميس، المؤتمر التبليغي السنوي الثاني لها، تحت شعار "أحامي عن ديني"، وذلك في العاصمة العراقية بغداد بحضور قيادات من تشكيلات الحشد وممثلون عن مكاتب المراجع الأعلام إلى جانب شخصيات دينية وأكاديمية ومبلّغي الحشد كافة.
و لقد شارك هذا الاجتماع سماحة آية الله الشيخ عباس الكعبي و القى كلمة مهمة بحضور٥٤٠ مبلغ ديني و حسيني على اعتاب العشرة الاولى من محرم الحرام١٤٤٤

والمؤتمر شهد أيضاً كلمة لرئيس هيئة الحشد الشعبي الأستاذ فالح الفياض ألقاها ممثلاً عنه الحاج أبو علي البصري، أعقبتها مادة مرئية استعرضت مشاركة مبلّغي المديرية في المعارك، ثم ألقى آية الله الشيخ عباس الكعبي كلمته بالمناسبة.

التغيير الحسيني و الاصلاح الحسيني وصايا عامة للمبلغين و الخطباء

                  بسم الله الرحمن الرحيم 
                     قال الله تعالي:

 《وَلَقَدْ أَرْسَلْنَا مُوسَى بِآيَاتِنَا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُمَاتِ إِلَى النُّورِ وَذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ إِنَّ فِي ذَلِكَ لَآيَاتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ 》(ابراهيم/٥)

▪️الموسم الحسيني فرصة مقدسة لمعالجة الإشكاليات و مواجهة التحديات وصناعة الانتصارات في كافة المجالات. ان محرم و صفر في كل عام يخلق هزة كبيرة اجتماعية و استعدادا روحيا استثنائيا و بامتياز للتغيير الايماني و الأخلاقي من خلال الولاء الخالص و الوفاء الصادق لسيد الشهداء ابي عبدالله الحسين عليه السلام و الشهداء الأبرار. فالتعايش الوجداني و الاستحضار الفطري لعاشوراء و الحضور بكربلاء يضيئ القلوب و يحرك الانسان الفرد و المجتمع للهدي والصلاح والحق والعطاء والتغيير الشامل.

▪️ان مجالس الحسين عليه السلام اساس و انطلاقة لكل خير و بركة و مدرسة للهداية و الحركة و اليقظة و الاستضائة و مناهضة الظلم و الفساد و الفقر و الفاقة و التمييز و التهميش،
 بالسلام علي الشهيد المظلوم و الدمعة علي المصيبة الكبرى و النصرة للإسلام و المبادئ و القيم والتلبية للحسين عليه السلام و التربية للمجتمع.

▪️مدرسة الحسين عليه السلام مدرسة الايمان والعمل الصالح، مدرسة التقوی و الاخلاق و الفتوة و النبل و المجد و العزة و الكرامة، مدرسة الإنسانية و إحياء الفطرة و الضمير و الوجدان، مدرسة الإباء و رفض الظلم و التضحية و الفداء، مدرسة البذل و العطاء و الإحسان و الخدمة الصادقة، مدرسة القيم و المواقف النبيلة
مدرسة الحسين عليه السلام مدرسة أحياء القران و سنة رسول الله صلی الله عليه و اله و سلم و منهج امير المؤمنين عليه السلام من خلال تحرير النفوس و تطهير الانسان و صياغة المجتمع الحسيني بالتخطيط و التطوير و الترشيد و توظيف جميع الطاقات و الامكانيات و تجييش العواطف و الأحاسيس المقدسة والدموع التي تسكب عشقا لسيد الشهداء ابي عبدالله الحسين و أصحابه الشهداء الأبرار.
و من خلال هذه المدرسة المقدسة الالهية الحسينية ينبغي الالتفات في التبليغ الى النقاط التالية لصناعة التغيير والإصلاح الحسيني:

 ١. توظيف الموسم الحسيني لتقوية الايمان والعمل الصالح

 ٢. استلهام الدروس والعبر العاشورائية في حياتنا المعاصرة

 ٣. تبيين المشروع الإسلامي لصناعة الحياة الطيبة وفضح المشروع المعادي الاستكباري و الصهيوني


 
 ٤. التركيز على دور القيادة الصالحة في توجيه المجتمع والابتعاد عن القيادات المزيفة

 

*👈 ٥. تبيين دور الأسرة والبناء الأسري و الاهتمام بإحياء المساجد و التعليم والتربية في بناء المجتمع*

*👈 ٦  إنهاء النزاع الطائفي والقبلي و اصلاح ذات البين و إدارة الخلاف وتوطيد روح المحبة والود والإخاء بين ابناء المجتمع الواحد؛ ارحم ترحم*

*👈 ٧. تقوية روح الشعور بالمسئولية الاجتماعية تجاه الآخرين والتعاون والتبادل والمواساة خاصة خدمة الأيتام والفقراء والمحرومين قربة إلى الله بدل النزعة الذاتية والنفعية*

*👈 ٨. تحويل المجتمع المنفعل الى مجتمع فعال عن طريق تثقيف المجتمع بثقافة العلم لا الشهادات . العمل الحر بدل التوظيف الاداري، ثقافة الإنتاج بدل ثقافة الاستهلاك، ثقافة الاستقلال والاكتفاء الذاتي بدل التبعية للغرب ثقافة العزة والكرامة بدل ثقافة الذلة واللئامة ودنائة النفس*
 
*👈 ٩. الغيرة الأخلاقية والعفة والحشمة و الوقار في مواجهة الانهيار الأخلاقي.*

         والسلام عليكم و رحمة الله و بركاته
            *الاقل _ عباس الكعبي*
                  *محرم ۱۴۴۴ ه ق*