آیت الله کعبی: از عمق جان مظلومیت زنان را درک می کنم.
آیت الله کعبی در دیدار با بانوان فعال حوزه فرهنگ و اقتصاد
از عمق جان مظلومیت زنان را درک می کنم و جایگاه زن در منظومه ی حقوقی اسلام ویژه است.
ظهر دیروز حضرت آیت الله کعبی در دیدار با بر خی از زنان حوزه فرهنگ و اقتصاد بر مظلومیت بانوان در جهان امروز تاکید کردند. ایشان جایگاه زن در اسلام را تبیین نمودند و جایگاه مرد را در خانواده به عنوان جایگاه خدمتگزار و پشتیبان معرفی نمودند.
ایشان گفتند:
زن می تواند محور رشد و تعالی خانواده شود. خانواده هم واحد بنیادین و هسته ی مرکزی رشد و پیشرفت جامعه است. مدیریت خانواده بر پایه ی مهر و محبت بر عهده ی زن است.
اگر خداوند می فرماید شما را از یک زن و مرد آفریدیم. کانون مهر و محبت با مادر است. *اگر می گویند ریاست خانواده با مرد است به معنای خدمت به خانواده است نه مرد سالاری و خشونت در خانواده.*
اسلام کلمه ی شریک زندگی را برای زن کم می داند. اسلام می گوید زن و مرد یک جان هستند در دو بدن؛ "هن لباس لکم و انتم لباس لهن."
و در اسلام همچنین حضور زن در اقتصاد حد اقلی نیست و حد اکثری ست و زن می تواند در همه ی میدانهای اقتصادی حضور پیدا کند.
*غرب از زن و کودک به عنوان نیروی ارزان کار استفاده کرد* و در میدان دوم در میدان توسعه و در گام سوم به زن گروی و فیمینیسم به معنای استغنای از زن استفاده کردند و زن را از نعمت بزرگ مادری محروم کردند و تبدیل به یک کالا کردند.
*در اسلام مرد باید در خدمت زن باشد و امور خانواده را تامین کند و اگر زن فعالیتی اقتصادی هم داشته باشد ثمره اش برای خودش است.*
زن می تواند آمیخته ای از علم و ایمان عقلانیت و معنویت و مهر و محبت و رحمت و تربیت و کار و اشتغال و تربیت اجتماعی را در کنار حشمت و عفت در خود جمع کند.
غرب الگوی زن اسلامی را می خواهد از ما با ترویج صرفا بی بند و باری بگیرد.
- ۰۱/۰۵/۲۱